maanantai 8. toukokuuta 2017

Kun Tahto on rahkassa

Maitorahka erilaisissa muodoissa on yksi meikäläisen ehdoton lemppari, johon en vaan tunnu kyllästyvän koskaan. Maustamatonta, ja myös maustettua, rahkaa on helppo muuntaa vaikka minkä makuiseksi erilaisilla lisukkeilla. Lisäksi rahka kulkee helposti laukussa mukana minne ikinä menenkin.


Jääkaapistani on jo jonkin aikaa löytynyt tavallisen maustamattoman maitorahkan lisäksi myös maustettua rahkaa niin lusikoitavassa kuin juotavassakin muodossa. Kyseessä on Kaslink Foodsin Tahto-tuotesarjan jukurtti-rahkat ja rahka juomat. Rahkat ovat laktoosittomia eivätkä sisällä lisättyä sokeria. Rasvaakin on vaan 0,8 g per pakkaus. Proteiinia tuotteissa on enemmän kun tavallisissa maitotuotteissa ja hiilihydraatteja on vähän. Pakkauskoot sekä juotavassa (330 ml) että lusikoitavassa (150 g) versiossa ovat todella näppärät, sillä niitä on helppo kuljettaa mukana. Juotavassa pakkauksessa on uudelleen suljettava korkki. Makuvaihtoehdot ovat todella piristäviä yhdistelmiä; Juotavassa rahkassa voi valita joko passion-sitruunan tai mustikka-acain. Lusikoitavassa makuvaihtoehtoina ovat metsämansikka-mustaselja sekä raparperi-vanilja.





Nämä terveelliset välipalaherkut ovat kyllä todellakin tulleet jäädäkseen jääkaappiini. Taisi olla sitä kuuluisaa rakkautta heti ensi lusikallisella ja hörpyllä.

Metsämansikka-mustaselja Proteiini Shake (1 annos)

300 g (2 purkkia) Tahto metsämansikka-mustaselja rahka-jukurttia
1 rkl rouhittuja pellavansiemeniä
½ dl mansikoita (tuoreita tai pakaste)
loraus vettä
Koristeeksi: esimerkiksi mansikan lohkoja sekä kuivattuja karpaloita

Pilko mansikat lohkoiksi. Laita mansikan lohkot, rahka-jukurtti, pellavansiemenet sekä loraus vettä tehosekoittimeen.

Kaada korkeaan lasiin ja koristele halutessasi mansikan lohkoilla ja pehmeillä kuivatuilla karpaloilla.



Piristäviä ja terveellisiä herkkuhetkiä!

<3 Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti