tiistai 23. toukokuuta 2017

Jäätävä suklainen proteiiniherkku

Kesä ja lämpenevät säät tuntuvat aiheuttavan sen, että tekee enemmän ja enemmän mieli kaikkia herkkuja. Ja vaikka sallinkin itselleni herkkuhetken vähintään kerran viikossa niin silti yritän aina löytää niitä mahdollisimman terveellisiä vaihtoehtoja, joilla voin herkutella.

Ehrmannin Protein Pudding on yksi niistä terveellisistä herkuista, joilla olen korvannut perinteisiä sokeriherkkuja. Tuotteena Ehrmannin Protein Pudding ei ole enää mikään uusi juttu, sillä se on jo jonkin aikaa löytynyt kaupanhyllystä, mutta yhä edelleen on välillä tilanteita, jolloin kaupassa odottaa tyhjä hylly; tuote on todella suosittu. Ja ymmärrän syyn täysin. Tuotteet kun ovat laktoosittomia, gluteenittomia ja vähähiilihydraattisia eikä niissä ole lisättyä sokeria, mutta maku runsaasta proteiinista huolimatta on pehmeä ja herkullinen.



Jäätelö on yksi ehdoton kesäherkku ja myös minun suuri heikkouteni, joten päätin kokeilla taipuisiko Ehrmannin suklaa pudding jäiseksi herkuksi. Siitä seurasi sitten seuraava resepti, joka on yksinkertaisuudessaan naurettavan helppo. Ja lopputuloksena syntyy aivan tajuttoman hyvää herkkua!



Ehrmannin suklaa pudding sorbetti (2 annosta)

1 prk (200g) Ehrmannin suklaa puddingia
2 kappaletta pakastamisen kestäviä asitoita
Elintarvikekelmua
Tuoreita marjoja (esim. mansikoita, mustikoita)

Jaa suklaa pudding kahteen pakastamisen kestävään astiaan. Itselläni oli käytössä silikoninen leivosvuoka. Peitä astiat elintarvikekelmulla, ettei sorbetti ota makua pakkasesta.



Laita astiat pakastimeen 3 tunniksi. Tarkasta aina välillä miten pakastaminen edistyy.

Noin 3 tunnin kuluttua ota astiat pois pakastimesta ja tarjoa sorbetti tuoreiden marjojen kanssa.



Toimii ihan todella hyvin jäätelönkorvikkeena jälkiruokana tai vaikka ihan vaan välipalana.
Ihanaa kesän alkua!



<3 Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti