sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Kiireisen arjen helppo Pestopasta

Tästä oman kiireisen arjen totaalinen pelastusruoka, jossa liha on korvattu MiFU:lla ihan vaihtelun vuoksi ja valmistuksen nopeuttamiseksi. Tuo MiFU muuten toimii tuolla pastan seassa ihan 5/5!


Pestopasta Mifulla

500 g gluteenitonta pastaa
380 g vihreätä pestoa

330 g MiFU:a (itse käytin makua Meksikon pippuri)
2 kpl keskikokoista sipulia

ripaus suolaa pastan keitinveden sekaan
öljyä sipulin ja MiFU:n kypsentämiseen pannulla
aurinkokuivattuja tomaatteja 

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Varo ettei pastasta tule liian pehmeää.




Sillä aikaa kun pasta kiehuu, pilko sipulit ja kypsennä niitä yhdessä MiFU:n kanssa pannulla tilkassa öljyä.




Kun pasta on valmista, sekoita pasta ja pesto keskenään. Sekoita lopuksi joukkoon sipuli MiFU -seos.

Voit laittaa pastan sekaan aurinkokuivattuja tomaatteja tai koristella annokset nillä erikseen.


Vinkki! Jos on oikein kova kiire, niin MiFU:n voi lisätä pastan sekaan ilman, että sitä on kypsennetty pannulla. Myös sipulin voi korvata valmiilla sipuli rouheella.

Pasta muuten vaan paranee ollessaan jääkaapissa, joten tästä satsista riittää kahdelle ihmiselle ainakin viikoksi ruokaa.

<3 Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti