Pestopasta Mifulla
500 g gluteenitonta pastaa
380 g vihreätä pestoa
330 g MiFU:a (itse käytin makua Meksikon pippuri)
2 kpl keskikokoista sipulia
ripaus suolaa pastan keitinveden sekaan
öljyä sipulin ja MiFU:n kypsentämiseen pannulla
aurinkokuivattuja tomaatteja
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Varo ettei pastasta tule liian pehmeää.
Sillä aikaa kun pasta kiehuu, pilko sipulit ja kypsennä niitä yhdessä MiFU:n kanssa pannulla tilkassa öljyä.
Kun pasta on valmista, sekoita pasta ja pesto keskenään. Sekoita lopuksi joukkoon sipuli MiFU -seos.
Voit laittaa pastan sekaan aurinkokuivattuja tomaatteja tai koristella annokset nillä erikseen.
Vinkki! Jos on oikein kova kiire, niin MiFU:n voi lisätä pastan sekaan ilman, että sitä on kypsennetty pannulla. Myös sipulin voi korvata valmiilla sipuli rouheella.
Pasta muuten vaan paranee ollessaan jääkaapissa, joten tästä satsista riittää kahdelle ihmiselle ainakin viikoksi ruokaa.
<3 Hanna
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti