Maidoton Kasvis-Jauhelihavuoka
Yhteensä 1 kg:
Perunaa/
Pataattia
Keltaista paprikaa
Kesäkurpitsaa
Kirsikkatomaatteja
Sipulia
Munakoisoa
700 g
vähärasvaista jauhelihaa
0,5 dl neitsytoliiviöljyä
Chiliä
Kuivattuja yrttejä
Mustapippuria
Suolaa
1 prk (250 ml)
Kaslink Aito Kauraruokaa
Kuori perunat/bataatti ja pilko lohkoiksi. Pilko myös muut kasvikset ja sipuli saman kokoisiksi lohkoiksi.
Sekoita neitsytoliiviöljy
ja mausteet keskenään.
Kaada kasvikset
ja juurekset uunivuokaan. Kaada mausteseos juureksien ja kasvisten päälle.
Sekoita.
Paista jauheliha
pannulla omassa rasvassaan melkein kypsäksi ja sekoita se sen jälkeen
uunivuossa olevien muiden ainesten joukkoon. Kaada päälle Kaslink Aito
Kauraruokaa.
Paista vuokaa 40 minuuttia 200 asteisessa uunissa
(kiertoilma 170 astetta). Anna vuoan
vetäytyä hetki folion alla ennen tarjoamista.
Reseptissä
käytetystä Kaslink Aito Kauraruoka –valmisteesta lisää täältä.
Hyvää sunnuntaita
kaikille!
<3 Hanna
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti