sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Maidoton Kasvis-Jauhelihavuoka




Maidoton Kasvis-Jauhelihavuoka

Yhteensä 1 kg:

Perunaa/ Pataattia
Keltaista paprikaa
Kesäkurpitsaa
Kirsikkatomaatteja
Sipulia
Munakoisoa

700 g vähärasvaista jauhelihaa

0,5 dl neitsytoliiviöljyä
Chiliä
Kuivattuja yrttejä
Mustapippuria
Suolaa

1 prk (250 ml) Kaslink Aito Kauraruokaa


Kuori perunat/bataatti ja pilko lohkoiksi. Pilko myös muut kasvikset ja sipuli saman kokoisiksi lohkoiksi.

Sekoita neitsytoliiviöljy ja mausteet keskenään.

Kaada kasvikset ja juurekset uunivuokaan. Kaada mausteseos juureksien ja kasvisten päälle. Sekoita.
Paista jauheliha pannulla omassa rasvassaan melkein kypsäksi ja sekoita se sen jälkeen uunivuossa olevien muiden ainesten joukkoon. Kaada päälle Kaslink Aito Kauraruokaa.

Paista vuokaa  40 minuuttia 200 asteisessa uunissa (kiertoilma 170 astetta).  Anna vuoan vetäytyä hetki folion alla ennen tarjoamista.




Reseptissä käytetystä Kaslink Aito Kauraruoka –valmisteesta lisää täältä.

Hyvää sunnuntaita kaikille!

<3 Hanna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti