torstai 16. maaliskuuta 2017

Avajaiset kevääseen

Eilen illalla kevät lähti oikein kunnolla käyntiin. Osallistuin yhdessä ystäväni kanssa uudistuneen Stockmann Tapiolan avajaisiin.  Stockmannin Spring Morphosis -muotinäytös tykitti esille kaikki kevätmuodin ihanuudet; kukkaprintit, näyttävät kirkkaat värit, kylmät pastillinsävyt, raidat, isot printit ja pestyn denimin. Näytös oli stailisti Sofia Oksasen käsialaa ja suunniteltu niin, että sitä oli mahdollista seurata monesta eri paikasta, joka helpotti halukkaita katsojia täydessä tavaratalossa.










Koko illan ajan kutsuvierailla oli mahdollista tehdä ostoksia ja tutustua uudistuneen tavaratalon tarjontaan ammattitaitoisen henkilökunnan avulla. Ja tarvitsee kyllä sanoa, että hienolta näyttää.


Itsehän luonnollisesti kävin erityisesti ihailemassa Ted Bakerin kevät uutuuksia ja mukaan saattoi tarttua hieman kosmetiikkaa Lancômen osastolta.




Ohi dieetin tuli syötyä, sillä nautin täysin siemauksin Bernard-Massardin kuohuviinitarjoilusta sekä suloisista pienistä Macaron-leivoksista. Tunnelma avajaisissa oli iloinen sekä jotenkin halua sanoa, että stressitön; en ole pitkään aikaan nähnyt niin paljoa hymyileviä ihmisiä.





Aivan ihana tapa viettää keskiviikkoilta; hyvää seuraa, ihana ilmapiiri, shoppailua, kevätmuotia ja kuohuviiniä.


<3 Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti