keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Välipalakulho

Olen ehdottomasti perinteisen maitorahkan ystävä, sillä se taipuu niin moneksi. Sen voi syödä ihan sellaisenaan, käyttää leivonnassa tai tuunata pienillä jutuilla, jolloin makukin muuttuu. Monelle kun tuo maitorahkan hieman hapan maku on juuri se ongelma. Seuraava ohje on yksi lemppareistani ja hyvä esimerkki siitä kuinka mehukeitolla rahkan makua on todella helppo muuttaa. Tämä välipala on myös helppo ottaa mukaan vaikka sheikkerissa sen jälkeen kun olet käyttänyt sen tehosekoittimessa.




Mustikkainen vadelma välipalakulho

1 purkki rahkaa (250 g)
100 g sokeroimatonta vadelma mehukeittoa
50 g jäisiä kotimaisia mustikoita
50 g omenalohkoja
(soijalesitiini)

Pese omena ja pilko se lohkoiksi. Sekoita tehosekoittimessa (lesitiini), rahka ja mehukeitto. Kaada seos kulhoon ja lisää päälle jäiset mustikat ja omenalohkot.

Vinkki! Jäiset mustikat voi lisätä (lesitiinin), rahkan ja mehukeiton kanssa tehosekoittimeen, jolloin seoksesta tulee jäätelömäistä. Mukavaa ja terveellistä vaihtelua perinteiselle jäätelölle.



Hyvää kansainvälistä naisten päivää! ❤

<3 Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti