Pidinkin tuossa viime viikon aikana huolta siitä, että meidän jääkaapista löytyi aina valmiina ruokaa. Aika hyvin onnistuinkin siinä. (Yhtenä päivän piti tosin turvautua työpaikan lounaskahvilan valikoimaan.) Tein viime viikolla alkuviikosta ison kattilallisen risottoa, joka oli maustettu inkiväärillä ja maidottomalla pippurisella ruoka kauravalmisteella. Risoton kylkeen oli helppo valmistaa kanaa ja kasviksia. Kaksi aikuista söi neljä päivää tällä reseptillä valmistettua risottoa.
Pippurinen inkivääri risotto
7 cm inkivääriä
2 kpl sipulia
250 ml (1 prk) Kaslink Kauraruoka pippuria
4 dl vettä
4 dl riisiä (risotto)
2 kpl valkosipulia
suolaa
pippuria
Raasta inkivääri raasteeksi ja pilko sipulit.
Kuullota sipuli ja lisää joukkoon Kaslink Kauraruoka pippuri, riisi, vesi, suola, raastettu inkivääri ja valkosipuli.
Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä kunnes neste on imeytynyt riiseihin.
Ripottele päälle pippuria.
Ripottele päälle pippuria.
<3 Hanna
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti