sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Melko täydellinen lauantai

Olin perjantaiyönä unohtanut sulkea sälekaihtimet, joten heräilin lauantaiaamuna aurinkoon. Herätyskelloa en ollut edes laittanut soittamaan, sillä tiesin, että aamulla ei olisi kiire minnekään. Siinä vielä sängyssä maatessani ja nauttiessani auringon paisteesta kasvoillani tiesin, että edessä odotti ihana päivä ystävän kanssa sekä dieetin viides lauantai eli ns. tankkauspäivä. 
Noin puolenpäivän aikaan bussipysäkille kävellessäni aurinko paistoi edelleen ja lintujen laulu sai ilman tuntumaan entistä keväisemmältä. Ilmassa jopa tuoksui kevät, sillä lumi oli alkanut sulamaan ja paljastanut altaan nurmikot ja tiet. Päätimmekin ystäväni kanssa kävellä Kampista Punavuoren Viiskulmassa sijaitsevaan Brooklyn Cafeeseen myöhäiselle lounaalle. 

Brooklyn Cafe on kahden New Yorkista kotoisin olevan sisaruksen pitämä viihtyisä ja aitoa BKL- tunnelmaa tarjoava kahvila aivan kolmosratikan pysäkin vieressä. Kahvila on n. kuukausi sitten avattu uudelleen laajentuneena, kun viereinen liikehuoneisto yhdistettiin vanhaan tilaan purkamalla tilojen välinen seinä. Kahvila tarjoaa todella laajan valikoiman erilaisia kahveja, ja myös teen ystävät on huomioitu. Makean nälkään löytyy vaikka mitä vaihtoehtoja - aina herkullisista cupcakeista vohveleihin. Bagelit vievät nälän mennessään ja ovat todellakin niitä aitoja nykiläisiä. Brooklyn Cafe on ollut lempparikahvilani jo viimeiset kaksi vuotta. Kannattaa muuten ehdottomasti käydä testaamassa myös kahvilan aamupalasetti. 


Lounaan jälkeen kävelimme takaisin keskustaan ja laitoimme shoppailuvaihteen päälle. Siinä samalla tuli taas naurettua enemmän, kuin koko viikon aikana yhteensä ja käytyä läpi huolet sekä murheet. Naurun ohella mukaan tarttui muutama alelöytö sekä ehkä vähän jotain muutakin, ja nyt kummatkin odottavat kevättä ja kesää entistä enemmän.



Shoppailun aikana kulutetut kalorit haettiin takaisin Kampin Ben & Jerry’s kioskilta. Melko täydellinen lauantai, sanoisin. Näitä saisi olla enemmän. 😊

<3 Hanna 
-Takki: Vero Moda, Huivi: Pieces, Aurinkolasit: RayBan, Laukku: Ralph Lauren, Kengät: Löytö Berliinistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti