Proteiinipannukakku kulho (gluteenittomat pannarit)
4 kananmunaa
4 kananmunan valkuaista
250 g (laktoositonta) maitorahkaa
1,5 dl tattarijauhoja
1 tl suolaa
kardemummaa
kanelia
Lisäksi:
Rahkaa (esim. Tahto jukurttirahka, Pro Pudding, Ehrmann proteiini pudding)
Hedelmiä (esim. omenaa, kiiviä, banaania, appelsiiniä)
Marjoja (esim. mansikoita, mustikoita, vadelmia, karpaloita)
Siemeniä (chia-siemeniä, rouhittuja pellavansiemeniä)
Mitä omaan mieleen juolahtaa 😊
Aloita valmistamalla proteiinipannukakut:
Riko kananmunat kulhoon ja lisää joukkoon myös kananmunan valkuaiset. Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja lisää joukkoon maitorahka sekä muut aineet. Sekoita seos tasaiseksi.
Paista pannukakut pannulla miedolla lämmöllä. Jos käytössäsi on teflonpannu, voit paistaa pannukakut ihan sellaisenaan. Paistamiseen apuna voi käyttää kookosöljyä.
Vinkki! Proteiinijauhe voi olla maustamatonta, mutta eri makuisilla proteiinijauheilla saat vaihtelua pannareiden makuun. Itse käytin tällä kertaa Sportlife Nutritionin mansikanmakuista whey+ kolmen heraproteiinin sekoitusta.
Asettele haluamasi määrä pannukakkuja kulhoon. Lisää kulhoon rahka, hedelmät, marjat ja ripottele päälle siemenet. Proteiinipannukakku kulho on valmis.
Siinä ystävän sohvalla protskupannari kulho kädessä istuessa ja hömppä sarjaa katsoessa huomasi jälleen kerran kuinka hyvää raitis ulkoilma ja ihanan ystävän seura voikaan tehdä. Illalla kasvot olivat kipeät nauramisesta ja uni tuli pyytämättä. Tällaisia sunnuntaipäiviä pitäisi olla enemmän.
<3 Hanna
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti