sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Mango-Kookos Smoothie

Hitaiden ja kiireettömien sunnuntaiaamujen kunniaksi kippis tällä piristävällä ja hyvin täyttävällä smoothiella. Eikä muuten tee mieli namuja tämän jälkeen ;)


Mango-Kookos Smoothie 
(1 annos)

250 g (1 prk) laktoositonta maitorahkaa
1,5 dl tuoretta mangoa
1,5 rkl kookoshippuja
1 rkl kookosvesijauhevalmistetta (esim. Coco Hydro Sport)
1,5 dl laktoositonta maitojuomaa tai kaurajuomaa
Jääpaloja


Kuori mango ja pilko lohkoiksi. Laita rahka, mangolohkot, kookoshiput, kookosvesijauhe sekä maitojuoma/kaurajuoma tehosekoittimeen. Lisää lopuksi haluamasi määrä jääpaloja. Sekoita kaikki aineet tehosekoittimessa sekaisin.



Kaada smoothie lasiin ja koristele mangolohkoilla sekä kookoshipuilla.    


Tässä ohjeessa käytin Coco Hydro Sportin maustamatonta kookosvesijauhetta, jota olen jo hetken aikaa lisännyt oman palkkarini sekaan. Kookosvesihän on tehokas nesteyttäjä, joka vitalisoi koko kehoa. Se auttaa kehoa palautumaan urheilusuorituksen jälkeen paljon tehokkaammin kuin esimerkiksi perus vesi, ja juuri sen vuoksi olenkin ottanut ihan tavaksi jauheen sekoittamisen omaan palkkariini. Jauhemuotoisena kookosvesi on monikäyttöistä eli näin sen voi sekoittaa juurikin vaikka smoothien sekaan tai erilaisiin juomiin. Kookosvesijauhevalmista mahdollistaa myös sen, että minulla on aina kookosvettä kotona eikä tarvitse enää välttämättä kantaa kaupasta suuria määriä pulloja jääkaappiin. Jos pelkkä tavallinen kookosveden maku ei miellytä, on Coco Hydro Sport valmistetta saatavana myös maustettuina versioina. Kannattaa kokeilla!



<3 Hanna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti